Cégünk 2002-ben alakult. SZK Mérőrendszerek Szerviz Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti társaságként jött létre családi vállalkozásként (rövidített cégnév: SZKMSZ Bt.) Azóta meghatározó szerepet töltünk be a gépipari mérőrendszerek (útmérők, forgóadók, szögelfordulásmérők, mérőtapintók, helyzetkijelzők) karbantartásában, javításában és felújításában.

Célunk a hazai gépipar hatékonyságának és versenyképességének növelése, gyors, megbízható, szakszerű és ár-érték arányos szervizszolgáltatás nyújtásával. A munkát helyszíni kiszállással vagy irodánkban végezzük, a megrendelő szándékának megfelelően. A szolgáltatás meggyorsítása végett a leggyakrabban használatos alkatrészek a szervizautóban is rendelkezésre állnak, ezért a javítások nagy része ugyanazon egy helyszíni kiszállás alkalmával kezdődik és be is fejeződik.

Igyekszünk a „konkurens” cégekkel is jó kapcsolatot kialakítani és fenntartani, esetenként egymást kisegíteni, hogy a megrendelő a legmagasabb szintű szolgáltatáshoz jusson a legrövidebb idő alatt. Gyakran alvállalkozóként veszünk részt egy komplexebb gépjavításban vagy felújításban, mint „mérőrendszer specialista”.

Azt a munkát vállaljuk el, amihez értünk. Aki mindenhez ért, az vagy nem mond igazat, vagy Superman. Ajánlást teszünk másik cégre, ha úgy látjuk, hogy a hiba megoldásának a kulcsa nem a mi szakterületünk. Szerencsére, ezt fordítva is gyakran megtapasztaljuk.

Azt mondják:” Az üzletben nincs barátság.” Mi az ellenkezőjében hiszünk.

Valljuk: „Egyféle jó üzlet létezik: Amikor mindkét fél elégedett.”

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat.
Reméljük, hamarosan megtisztel minket bizalmával!

Szalai Krisztián

tulajdonos, ügyvezető